קישורים שונים
 
  הודעה חשובה מהמעבדה המרכזית
כמו על שנה, אנו מקבלים מספר רב של בדיקות מקולקלות (גבינה).
כדי למנוע קלקול ביקורת חלב, מלא או חלקי, יש לנהוג על פי הכללים הבאים:
1. לא לשכוח להוסיף כדורית חומר משמר לכל דוגמה
2. להמתין 10 דקות ולערבב עד שהחלב הופך ורוד
3. להכניס את הארגזים לקירור בין שתי החליבות, ולקרר את החלב לפני הובלה ברכב
4. ברובוטים, לערבב את החומר המשמר עם כפית בזמן איסוף הדגימות
בכל שאלה אתם מוזמנים להתקשר למרינה, 04*6279704 / 052-3744433"

תודה

מרינה
 
כל הזכויות שמורות להתאחדות מגדלי בקר בישראל, פותח ע"י אקול ענת קשב בע"מ